tisdag 2/6 (nu ska ni få veta)


Det är några som har undrat och vill att jag ska berätta om hur jag och min pojkvän träffades plus lite bilder, och nu ska jag allt tala om det för er. Haha, lite roligt och taskigt.

Jag höll på att träffade Johans kompis lite - gick på bio, kollade på film och träffades ett par gånger. (träffades på nått disco någongång i novermber 08 kanske?) Plötsligt är det någon sötnos som skriver på bilddagboken:
"Jasså, det är dig som X raggar på ;))"
 och efter det så ledde det till att jag fick hans msn osså, efter ett par veckor så bestämmde vi oss för att träffas. Men frågade självklart X om det var okej, efter som att dom var kompisar och också nästan grannar.  Men tillslut träffades vi iallafall i, han kom till lilla Lindesberg ica och mötte mig och Becca.. (Tvingade Becca och vara med, ville inte gå själv så vi hittade på att jag skulle färga hennes hår, men hon åkte hem rätt snabbt).

Så kollade vi på film och mös lite - precis så där på film så flyttade han sig lite närmare allt eftersom och låssades sträcka på sig och la armen om mig. Haha, lite kul och det skrattar vi eller iallafall jag åt fortfarande (A´ så gulligt! :D
Det var den 18 januari 2008, och sen dess har känslorna bara blivit starkare och starkare.  Nu har vi varit tillsammans i 16, snart 17 månader :)) <3

Så ja, Johan snodde mig från hans kompis. Elakt men det gör ingenting för mig! :D


denna bilden gjorde vi/jag innan vi träffades.
så jätte fint! :D hahah! :*

Veckans blogg: http://priggles.blogg.se/

Kommentarer
Postat av: annett

va söta bilder :)

2009-06-02 @ 16:27:39
URL: http://enannanvardag.blogg.se/
Postat av: rebecca

jag har tagit två av bilderna ;) :D

2009-06-03 @ 12:45:25
URL: http://rebeccabeskow.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0